Inspiraation lähteillä

13.03.2012, Rintterit.fi

Rintterit Drammenissa

07.03.2012, Rintterit

Maailmancup jatkui tänään Norjan Drammenissa perinteisen sprintillä. Rinttereistä mukana oli Kalle, Matu ja Lasse. Matu sijoittui jengistä parhaiten ollen sijalla 21. Myös Lasse pääsi pisteille ollen 24. ja Kalle oli lopputuloksissa sijalla 39. 

Matu: "Aika ajo kulki hyvin. Alkuerää ennen olisi pitänyt olla hereillä paremmin, sillä olosuhteet muuttui aika-ajosta. Vireystila ei myöskään ollut samalla tasolla kuin sunnuntaina. PIdän peukkuja, että pysyisin maailmancupissa overalissa top 50 joukossa.

Kalle: "Viime viikon sairastelun jälkeen olotila oli parempi kuin Lahdessa. Hiihtokin tuntui hyvältä, mutta kello ei tänään vaan tykännyt.

Lasse: "Lähdin tänään luottavaisin mielin kisaan. Aika-ajo oli kuitenkin yllättävän vaikeaa ja en saanut hiihtoon oikeen otetta. Onneksi suoritus riitti jatkoon ja samalla maailmancupin pisteille. Alkuerässä en vaan sit saanut hommasta kiinni ja hieman tehotonta myllytystä oli. 

 

-Rintterit

Salppuri kuvitettuna

05.03.2012, rintterit.fi

Lasse hiihti suomalaisista kovinta vauhtia aika-ajossa (5.) ja johtaa tässä alkueräänsä varmoin ottein. Kuvassa oikealla hienosti lopputuloksissa sijalta 14. löytyvä Ketelän Toni.


 

Matu jatkoi vahvoja otteitaan ja hiihti kovavauhtisen eränsä taktisesti fiksusti. Legendaarinen J-mutka koitui tänäkin vuonna valitettavasti Matun kohtaloksi.


 

Kalle hiihti viime viikon sairasteluista huolimatta itsensä jatkoon mutta tauti oli jättänyt jälkensä.


 

Kisan voitto ratkaistiin huippukunnossa olevien ruotsalaisten kesken. Voiton vei monon mitalla Eemeli.

Lopuksi on vielä mainittava, että Lahti on aivan loistava kilpailupaikka. Yleisön luoma tunnelma välittyy ladulle ja kaikki hiihtäjät viihtyvät Salppurin kisoissa. Toivotaan, että Lahti saa vuoden 2017 MM-hiihdot!!

Kuvat: (c) Jesse Väänänen

Huomenna räiskyy!

03.03.2012, Rintterit.fi

Huomenna tärähtää Salppurilla!

Joko Matu nousee pallille? Parantaako Martti viime vuoden hienoa seitsemättä sijaa? Entä muistaako Lasse transponderit? Ottaako Colli kauden ensimmäiset pisteet (saumat finaaliin on ainakin paremmat, kun Norjan Eldarinari ei ole repimässä sauvoista)? Entä parantaako Kalle Otepään kymppisijaa? Ja mitä tekee kisan musta hevonen, Jesse?

Tämä kaikki selviää huomenna Salppurilla, kun rintterit pistää oman ilotulituksen pystyyn!! Joka on muuten värikkäämpi kuin oheinen joukkuemäen ilotulituksesta otettu kuva tältä päivältä!


 

Tule Salppurille!

02.03.2012, Rintterit.fi